Dropship

Adakah anda ingin menambah pendapatan anda, atau pendapatan isi rumah anda secara percuma?? Ingin berniaga tetapi tiada modal? Ingin membuat part time di luar tetapi tiada kenderaan? Adakah anda seorang suri rumah yang sering online di facebook, instagram, atau mana-mana laman sosial? Adakah anda seorang pelajar yang ingin menambah duit poket?? Anda ingin pendapatan percuma??? Betul… Percuma. Tidak perlu bayar kami untuk mendaftar… Daftar percuma untuk menjadi dropship kami.

Apakah itu dropshipper?

Dropship yang berperanan atau bertindak sebagai wakil jualan, boleh membuat jualan dengan mempromosikan produk kami di mana-mana laman sosial atau pun secara offline. Dropship boleh membuat iklan mereka sendiri untuk menarik minat pelanggan membeli produk-produk keluaran Monarich Health & Beauty.

Dropship tidak perlu menyimpan mana-mana stok. Mereka juga tidak perlu menghantar produk kepada pelanggan-pelanggan mereka. Serahkan sahaja kepada kami, kami akan hantar terus ke hadapan pintu pelanggan-pelanggan anda.

Bagaimana Caranya?

Anda boleh mendaftar nama anda dengan mengisi borang yg kami sertakan di bawah. Kami akan masukkan anda ke dalam group kami di whatsapp untuk tujuan perkongsian maklumat dan hebahan.

Setelah anda menjadi dropship kami, anda sudah boleh membuat promosi di mana-mana laman sosial. Sekiranya anda mendapat jualan, pelanggan akan membuat pembayaran terus kepada kami dengan jumlah bayaran yang penuh. Pelanggan anda pasti memberikan bukti pembayaran dan info mereka kepada anda. Sila serahkan bukti pembayaran itu kepada kami, dan kami akan terus membuat penghantaran. Seterusnya kami akan masukkan keuntungan dropship anda terus ke akaun bank anda.

Berminat?? Sila isi borang di bawah:

 

Advertisements